Virkisty, rentoudu ja koe enkelten kosketus – Hoitolassani kaikki kiire haihtuu

Tervetuloa nauttimaan hetkestä itsellesi Espoon hoitolassani.

( Varaa aika sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella )

Herkkään energiahoidon syliin astuessasi jätät taaksesi arjen kiireet ja stressin. Hoitolassani voit unohtaa hetkeksi ajan ja antautua täydelliseen rentoutumiseen. Jokainen hoito on kietoutunut rakkaudelliseen huolenpitoon ja voimavarasi saavat tilaisuuden uudistua.

Hoidon aikana saat kokea syvää rauhaa ja levollisuutta. Torkahdatko hetkeksi vai uppoudutko omiin ajatuksiisi, valintasi on vapaa. Lempeä kosketukseni ja energiatyöskentelyni takaavat hoitosi turvallisuuden ja mukavuuden.

 

Enkeli-energiahoidossa sinä saat olla juuri sellainen kuin olet. Annat tilaa enkelten läsnäololle ja vastaanotat heidän lempeää energiaansa, joka virtaa käsieni kautta. Saatat tuntea tunteiden nousevan pintaan, mutta älä huoli, sillä ne ovat tervetulleita. Ne voivat tuoda mukanaan viestejä ja oivalluksia, jotka auttavat sinua kasvamaan.

Hoidon päätteeksi istumme alas, keskustelemme hoitosi herättämistä ajatuksista ja nautimme kupposen teetä yhdessä.

🎁Jouluhinnat🎁

🌟Enkeli-energiahoito 50 € ( norm. 60 € )

  •  sis. alkukeskustelu, hoito ja loppukeskustelu hoidon aikana nousseista asioista. Hoidon pituus n. 50 min.

🌟LUXUS Enkeli- energiahoito kasvo- ja jalkahieronnalla 55 € ( norm. 70 € )

  • Tämä on enkeleiden hemmotteluhoito! Sis. alkukeskustelu, hoito ja enkeli- kasvohieronta miedolla ruusuöljyseoksella, sekä jalkaterien hieronta Bath & Body kynttilän aromaterapeuttisella vahalla.  Loppukeskustelu hoidon aikana nousseista asioista. Hoidon pituus n. 75 min.

Varaa aika hoitoon yhteydenottolomakkeella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PALAUTTEITA HOIDOISTA

Otathan yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja varaa aika hoitoon.

Tule ja koe enkelten kosketus – sinun ansaitsemasi hetki rauhaa ja uudistumista. Tervetuloa tunnelmalliseen hoitolaani unohtumattoman hyvänolon äärelle.