Kivien ja kristallien voima

posted in: kristallit | 0

Pidätkö kivistä?

Kivet ovat olleet aina tärkeitä minulle. Autoillessa bongaan tienvarsilta mielenkiintoisen näköisiä kallioita ja isoja kiviä. Lapsena 4H-kerhossa askartelimme ”kivikansan”, kivistä luotuja erilaisia ukkeleita ja akkeleita jotka päätyivät töröttämään hassuine hattuineen ja maalattuine harvaine hampaineen takanedustalle. Leikin usein noilla kivikansan jäsenillä ja keksin niille rooleja ja nimiä.

Kivien ja kristallien energia ja tehtävät

En uskonut tätä itsekään pitkiin aikoihin. Että elottomilla möykyillä voisi olla energiaa ja voimaa? Että kivien kanssa voisi meditoida, nukkua ja manifestoida? Niille voisi antaa tehtäviä ja ladata kuun energialla?

Ajatella että rakastin kiviä ja olen ripotellut niitä pitkin taloamme, mutta ne seisoivat vuosia vähän tyhjän panttina. Koriste-esineinä joille perheen miehet hymähtelivät ja pyörittelivät silmiään.

Kristallikorut ovat olleet aina mun juttu

Rakastan kiviä kaulallani!

Jo lapsesta asti olen pitänyt kivi- ja kristallikoruja. Viime vuosina myös ottanut myyntiin kauniita kivikoruja pieneen nettikauppaani. ( Valitettavasti tällä hetkellä löytyy enää muutamia ) Joten kyllä, voi sanoa että olen kivihullu.

Tänä keväänä laitoin kristallini töihin.

Aloin tutustumaan tänä keväänä tarkemmin eri kristallien tehtäviin ja voimaan. Ametistin rauhoittava lila oli kutsunut minua jo vuosikausia ja tiedän että sillä on ollut iso osa henkisellä matkallani. Rakastan kaikkea lilaa ja violettia. ARKKIENKELI Zadkielin väri on violetti ja hän vastaa sielun tason puhdistuksesta. Zadkielin violetilla liekillä voi puhdistaa kehoa ja uudistaa energioita. Hän vastaa muutoksista elämässämme. Ota siis ametisti tueksesi toivomissasi muutosprosesseissa.

Voit käyttää kiviä esim. näin:

  • Anna kivelle jokin tehtävä. Jos haluat parantaa taloudellista tilannetta, voit rakentaa kivistä mandalan ja ladata siihen kuuluvat kivet runsauden energialla. ( Mandalan rakentaminen ohjeistettu kurssillani Keijukodon- workshopissa )
  • Lisää rakkautta ja lempeyttä elämääsi esim. Ruusukvartsilla.
  • Laita kivi tyynyn alle nukkumaan mennessäsi. Huom. aluksi vain yksi kivi! Kivet saattavat muuttaa unimaailmaa ja itse tulin huonovointiseksi kun laitoin useamman kiven. Jos olet herkkä, käytä esim. ruusukvartsia, ametistia ja vuorikristallia.
  • Meditointi kivien kanssa. Voit laittaa kiven jokaiseen chakrapisteeseen jos olet makuullasi tai istuessasi pitää kristalleja kämmenkupissa. Jokaiselle chakralle on omat kristallinsa.

Kivimandala työpöydälläni

Kuvassa oleva kivimandala työpöydälläni ei ole täydellisen pyöreä ja siisti, mutta se toimii.

Keväällä kurssilleni tuli vieraaksi Keijukoto- yrityksestä Heli pitämään Manifestoi kristallien avulla- illan. Illan aikana tutustuimme eri kristallien tehtäviin, niiden hoitavuuteen, puhdistukseen ja käyttöön. Saimme mahtavan tietopaketin manifestoinnista ja miten lisätä omaa vetovoimaa kaiken hyvän ja runsauden luomiseen. Lopuksi hän näytti ja kertoi miten voi rakentaa oman kivimandalan unelmien luomisen tueksi. Vaikka olin käyttänyt paljon kiviä ja kristalleja, olin aivan puulla päähän lyöty miten uskomaton voima niillä voi olla kun käytämme niitä oikein ja kunnioittavasti!

Tilasin Heliltä heti tarvittavat kivet mandalaani varten ja rakensin mandalan työpöydälleni jossa näen sen joka päivä. Aina silloin tällöin puhdistan kiviä palo santo- puun savulla ja lataan niihin lisää omia toiveitani ja unelmiani. Asetin myös Neitsyt Marian ja suojelusenkelipatsaan suojelemaan mandalaani.

 

 

Mitä enemmän työskentelen kivien kanssa, sitä enemmän elämän osa-alueet tasapainottuvat

Illustration of a meditating woman in yoga position with the seven main chakras and their meanings.

Heräsin muutama päivä sitten oivallukseen.

Elämäni on muuttunut radikaalisti rakkaudellisemmaksi, hyväksyvämmäksi ja tasapainoiseksi. Manifestoin helposti asioita elämääni ja olen saanut kokea koko ajan lisääntyvää runsautta myös rahallisesti. Miten tämä on mahdollista?

Asiat ovat nytkähtäneet myönteiselle polulle sykleittäin. Aloin yhdistelemään lankoja ja aina kun olin tehnyt asiakkaalle energiahoidon ja käyttänyt hoidon aikana myös kiviä, mielenrauhani palautui. Joka kerta kun istuin alas latasin toiveitani kivimandalalleni, yritykseni sai tilauksia ja asiakasyhteydenottoja. Kun laitan kiven yöpöydälleni hoitamaan, rakkauteni itseäni ja kanssakulkijoita kohtaan tuntuu pakahduttavalta. Jos tunnen ärtymystä, otan käteeni jonkin rauhoittavan kiven, esim. angeliitin ja sen viileys alkaa tasaamaan mielialaani.

Tunnen syvää yhteyttä rakkaisiin kiviini. Niiden rooli on muuttunut sanattomista möykyistä arjen apulaisiksi. En olisi uskonut että kirjoitan vielä kivistä ja sanon ääneen näitä asioita. Että kivet voivat olla suurenmoinen apu elämäsi muutoksissa.

Suosittelen että tulet kurssilleni lisää opiskelemaan asiasta ja imemään itseesi runsautta ja iloa. 

TEE SE JO TÄNÄÄN JA MUUTOKSEN POSITIIVINEN VOIMA ALKAA PUHALTAA ELÄMÄÄSI.

Unelmiesi polku enkelten opastuksella

Kurssilla saat käyttöösi heti aukeavat materiaalit ja pelkästään Manifestoi kristallien avulla workshopin arvo on 200€!

TOIMI SIIS PIAN JA PÄÄSET ALOITTAMAAN HETI Unelmiesi polun enkelten kanssa.❤️

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *