Matka onnelliseen kehoon osa 1.

Skotlannissa kesällä 2023

Tästä lähdetään liikkeelle!

Tämän postauksen tarkoitus tuoda itseäni esiin sellaisena kuin olen ihmisenä tässä kehossa. Teen tämän kutsumuksesta uudistaa itseäni fyysisesti ja voimaan paremmin. Toivon että saan mukaani myös muita samalla tavalla tuntevia ja muutosta kaipaavia.

Nyt kun olen saanut siivet alle enkelten ruokaan, huomaan että henkinen hyvinvointini on ottanut harppauksen eteenpäin. Olen löytänyt uuden tarkoituksen elämälleni ja seuraan vihdoin kutsumustani.

Tämä matka on ollut kuitenkin pitkä ja raskaskin ja avaan sen vuoksi hiemen taustoja miten olen yrittäjyydessä päätynyt tähän tilaan.

Itse asiassa kutsumustani olen seurannut jo vuodesta 2014 lähtien kun tietoisuuteni räjähti auki tähdenlennon lailla. Aloin rakentamaan polkuja tätä kohti mitä tänään teen, välillä sivupoluille eksyen, mutta aina palatakseni omaan ytimeen ja elämäntehtävääni enkelten, energiatyön ja enkelten ruoan pariin.

Yrityksen rakentaminen ja sen toiminnan luominen oman näköiseksi ei ole aina ollut mitään kevyttä piperrystä. Yritys on myös saatava markkinoille ja ihmisten tietoisuuteen. Monet sudenkuopat käyneenä uskallan vasta nyt sanoa että enää ei tarvitse kaikkea oppia kantapään kautta! Esim. catering- toimintani pyörii jo omillaan lähes ilman markkinointia.

Espoon Suurpellon markkinoilla 2012 luomutuotteita myymässä

 

 

Oikeastaan vuodesta 2018 työtahtini on ollut hurja. Moni on sanonut että teen liikaa. Monet asiat joiden parissa olen työskennellyt eivät ole tuntuneet työltä, mutta ovat olleet kuitenkin kuluttavia näin jälkikäteen ajateltuna. Yrittäjät kokevat usein että työ on niin valtava intohimo ettei se tunnu edes työltä, ajatukset työstävät uutta lomallakin ja työsähköpostiin ei laiteta lomalla- ilmoituksia. Näin on myös omalla kohdallani. Työ on elämäntapa ja siihen voi myös helposti hukkua.

Vuosi sitten rämmin umpitokkurassa kesälomani läpi ravintolayrittäjyyden keskellä. Vasta loppulomalla aloin toipumaan, mutta sitten pitikin kiiruhtaa jo avaamaan ravintolan ovet ja kuroa umpeen kesätauon menettämää liikevaihtoa.

Satu 50 v. juhlat syksyllä 2022

 

Kun menee lujaa, ihminen unohtaa kysyä itseltään että missä mennään!?

Joka tapauksessa itselleni viidenkympin rajapyykki on ollut mullistava energeettisesti enemmän kuin silloin kun täytin neljäkymmentä. Tässä iässä ihminen todellakin havahtuu vanhenemiseen ja että entiset vanhat keinot eivät enää välttämättä toimi mitenkään päin vaikka kuinka kuorruttaisi ajatukset positiivisilla mantroilla.

Keho rapistuu ja naama rypistyy. Kilot lisääntyy ja kaksi löperöä kuntosalikäyntiä viikossa on sama kuin ei mitään.

Tiedän että olen ollut ennenkin tässä tilanteessa ja pienet ryhtiliikkeet ovat yleensä palauttaneet osan fyysisestä hyvinvoinnista entiselleen. Mutta nyt ei. Ja kaiken tämän keskellä olen kurkkuani myöten täynnä dieettejä ja ryhtiliikkeitä. Ne eivät ole enää osa minua eivätkä toimi vanhalle jojo-diettaajalle. En jaksa puhua enää dieeteistä enkä kaloreista. Itse asiassa olen aikoinani tuhonnut kyvyn terveeseen painonhallintaan nimenomaan kaloreita ( itse asiassa pointseja ) laskiessa.

Tänä päivänä uskon että ainoastaan intuitiivinen syöminen on se "magic pill" ja väylä terveeseen kehonkuvaan.

Meillä ihmisillä pitää olla joku sisäsyntyinen systeemi jonka avulla osaamme syödä juuri oikean määrän ruokaa. Oikeaa ruokaa. Minulta se on puuttunut vuosikaudet, sillä rakastan sitä liikettä jonka ranne tekee kun se laittaa jonkun herkun suuhun yksi toisensa perään! Tai kun silmät ja sieraimet uppoavat uunista leijailevaan kakun tuoksuun...siinä vaiheessa mieleni on jo päättänyt että minä muuten syön tuon kakun. k o k o n a an.

Kesällä 2019 Portugalissa

 

Tänä kesänä on ollut aikaa miettiä ja tunnustella mitä kuuluu omalle keholle.

Kun ravintolayrittäjyys päättyi, hyppäsin suoraan enkelten ruokaan ja nautin jokaisesta herkusta joita sain vihdoin luoda sydämeni kyllyydestä.

Pikkuhiljaa aloin oivaltamaan jotain järkyttävää ja uutta itsestäni. En pystynyt syömään yhtään kokonaista, kunnollista ateriaa tulematta pahoinvoivaksi. Saatoin tuntea myös paniikkioireita ja pelkäsin oksentavani jos söin liikaa.

Olin ravintola-aikana totuttanut itseni pelkkään naposteluun. Saatoin napostella päivät pitkät juostessani keittiössä, mutta istua alas korkeintaan kaksi kertaa viikossa syömään lounasta joka ei maistunut.

Tämä tapa oli juurtunut minuun kuin täi tervaan.

Valmistin ihania ruokia, mutta söin väärin.

( Tämä 2019 Portugalissa otettu kuva toimii inspiraationani. Painan kuvassa vajaa 15 kiloa vähemmän kuin nyt ja en ole todellakaan ihannepainoinen kuvassa. Mutta muistan kuinka hyvinvoivaksi ja energiseksi tunsin oloni. )

Raakaruokakurssilla Petäjävedellä 2014

 

Kun henkinen havahtuminen tapahtui kohdallani 2014, isoja asioita loksahti oikeille raiteilleen. Ruokailutottumukseni muuttuivat ja aloin vetämään raakaruokakursseja.

Opiskelin ravintovalmentajaksi ja elämäntaidonvalmentajaksi parin vuoden sisään. Elin yhtä aikakautta joka oli oikeastaan taikakautta. Kuherruskuukautta kesti pari vuotta....sitten arjen haasteet taas vetivät taas maan pinnalle ja elin välillä hyvinkin syvällä mieleni mörrimöykyn luolassa. Palasin takaisin välillä myös diettaamiseen ja kokeilin mm. ketodieettiä. ( Joka taas johti hyvinkin nopeaan repsahdukseen ja välittömään lihomiseen )

Tänä kesänä olen oivaltanut kuinka suuri energiatuki minua on johdattanut eteenpäin polullani ja nyt minut on herätetty takaisin myös kehoni rakastamiseen sellaisena kuin se on. Arvokkaana ja ainoana, ainutlaatuisena kehona joka minulla on. Siinä on läskiä, laardia, venymiä, näppylöitä, ruttuja, katkenneita verisuonia ja elämän jälkiä, mutta mitä sitten? Kenellä ei ole?

Jatkan tällä itseni arvostamisen ihanalla uudella tiellä ja tiedän minkä arvostuksen kehoni ansaitsee.

Työkalut löytyvät omasta pakistani. On reseptiikka ja enkelten energiatuki.

Tulevana syksynä sukellan intuitiivisen syömisen maailmaan jossa taikakausi alkaa. Voi kuulostaa lapselliselta, mutta ihmiselle joka on pelännyt joka kaloria tai ahminut itsensä tainnuksiin, on jäljellä enää vain usko omaan taikavoimaan ja parantumiseen. Yksinkertaiseen onnellisuuteen jonka terve suhde ruokaan voi luoda.

 

Taikamatka

Onnellinen keho ja mieli- opas

Voit ladata nyt itsellesi upean maksuttoman oppaan josta löydät ennen jakamatonta materiaalia kehosi uudelleen virittämiseen rakkaudelliselle taajuudelle.

Opas sisältää ruokavalio-ohjeet, detox-ohjeet, reseptejä ja osion energiatyöskentelyyn oman itsetuntemuksen vahvistamiseen ja sieluyhteyteen.

Lataa opas TÄÄLTÄ

Oppaan lopussa kerron sinulle uudesta yhteisöstäni, joka auttaa naisia voimaantumaan, tekemään kehorauhan ja nauttimaan ruoasta muutenkin kuin polttoaineena.

Jos olet kurkkuasi myöten täynnä dieettejä ja epätoivoinen kehosi kanssa, autan sinua löytämään rakkaudellisen ja sallivan tavan kohdata itsesi täydellisenä naisena.

Nautitaan naisellisesta energiastamme, yhteydestä tunteisiimme ja luodaan luottamuksen ilmapiiri yhdessä sielunsiskojen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *