Rakenna itsellesi unelmakartta joka oikeasti toimii

Miten luot itsellesi unelmakartan joka oikeasti toimii?

Olen aikaisempina vuosina jakanut unelmakartan luomiseen ohjeet jotka ovat olleet vanhan blogini suosituimpia aiheita. Jaan ne ohjeet tähän alle, mutta katsoppa ensin tämä video!

Siinä on viimeisimmät unelmakarttani ja oivallukseni niiden rakentamisesta. Nimittäin nykypäivänä voit loihtia ENTISTÄKIN MAAGISEMPIA JA VETOVOIMAISEMPIA unelmakarttoja teknologiaa hyödyntämällä!

Ei ole nimittäin ihan sama miten kuvia huiskit kartongille, vaan tässäkin on salaisuus; vähemmän on enemmän ja selkeydellä luot pohjan kirkkaille visioille joihin universumin on helppo tarttua. 🙂

Tarkemmat ohjeet täydelliseen unelmakarttaa löytyvät Soulfood & Sisterhood- valmennuksestani. ( Nyt -50 % alennuksessa! )

aarrekartta / tavoitekartta / unelmakartta….

Kaipaatko elämääsi johdatusta tai simppeliä ja selkeää kanavaa, jonka kautta voisit koota unelmien palapeliin uusia paloja?

Unelmakartta on on apuväline ja työkalu jonka kautta voit manifestoida elämääsi asioita. Itse olen rakentanut useita karttoja ja saatan ”korjailla” vanhoja karttoja tilanteeseen sopivaksi tai kun tulee tunne että nyt tarvitsen johdatusta ja hieman hauskuutta elämään, rakennan uuden kartan. Tavoitekartta on hämmästyttävän yksinkertainen ja samalla ”ovela” tapa työstää omia visioitaan, tavoitteita tai unelmia kuvien avulla ikäänkuin todeksi.

Unelmakartan idea on simppeli. Leikkaa sinua puhuttelevia kuvia, sanoja ja lauseita lehdistä ja kokoa niistä taulu. Alitajunta ymmärtää kuvia. Jopa liiankin yksioikoisesti, joten ole tarkka mitä haluat kuvalla ilmentää. Itselläni on hauska kokemus, kun löysin ihastuttavan kuvan kauniista huoneesta. Kuvasta näkyi ulos avautuva maisema sohvaryhmän kera ja halusin sen kuvan karttaani. Ajatuksena tietenkin istua joskus kuvani sohvalla. Se toteutuikin. Tosin niin, että pääsin työpaikkaan jossa oli täsmälleen samannäköinen sohvaryhmä ja ikkunasta avautuva maisema!

Omasta kokemuksesta tehokkaimmat kartat syntyvät ”aivot narikassa”- tyylillä. Vapautetaan intuitio ja annetaan mennä. Otetaan puoli tuntia aikaa, plarataan lehtiä 15 minuuttia, repäistään koko sivu irti aina kun vähänkin puhutteleva kuva välähtää silmäkulmaan. Ei jäädä tutkimaan kuvia, ei lukemaan ja tutkimaan ”onko tää nyt varmasti oikea kuva ”, vaan mennään hyvinkin meditatiivisella fiiliksellä eteenpäin. Kun repäistyjä sivuja on edessä sopiva kasa, laitetaan lehdet sivuun ja valitaan sopiva, iso pahvi. Sinulla voi olla useamman värisiä kartonkeja, valitse niistä sillä hetkellä puhuttelevin väri. Leikkaa nyt irtirepäistyistä sivuista ne kaikista ihanimmat kuvat irti ja liimaa karttaan. Keskelle kaikista tärkein ja puhuttelevin kuva. Liimaa karttaan mielellään liian vähän kuvia, kuin liikaa.

Erittäin tärkeää on, että liimaat karttaan myös oman kuvasi, jotta kartta on tarkoitettu juuri sinun unelmiasi varten!

Kun tämä pikakartta on valmis, olo on hengästyttävä, suorastaan maaginen. Mitä kaikkea ihanaa elämään onkaan tulossa!

Muista katsella karttaa joka päivä. Fiilistele sitä ja jos olet liimannut kuvan vaikkapa ihanasta lomakohteesta, tunne sydämessäsi miltä tuntuu kun olet oikeasti tuolla unelmiesi matkalla. Älä ota karttaa liian vakavasti ja lataa siihen liikaa odotuksia. Tunnelmoi, fiilistele, nauti ja koe juurikin ne asiat JO tapahtuneeksi joita näet omassa kartassasi.

Joko olet valmis rakentamaan oman tavoitekarttasi tänä viikonloppuna? Pidä hauskaa! 🙂

🪶✨🦩Maaginen tulevaisuutesi rakennetaan NYT!🪶✨🦩

Tervetuloa uudistuneelle Soul Food & Sisterhood matkalle – ainutlaatuinen valmennus henkisyyden ja kehonkuvan eheyttämisen maailmaan!

🔥 Oletko etsinyt koko elämäsi tervettä suhdetta kehonkuvaasi?

🔥 Haluatko vahvistaa henkistä polkuasi ja yhdistyä intuition voimaasi?

🔥 Oletko valmis nousemaan kukoistavaan vetovoimaasi ja löytämään siihen myös tarvittavat apukeinot?

🔥 KURSSIMATERIAALIT HETI KÄYTÖSSÄSI!

Soul Food & Sisterhood on suunniteltu juuri sinulle! Puolen vuoden kurssi tarjoaa monipuolista tukea ja tietoutta, jotta voit löytää tasapainon henkisen hyvinvoinnin ja terveellisen kehonkuvan välillä.

 

JESSS! 

LÄHDEN MUKAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *