Hei, olen Satu ja ihana että olet täällä.

Olen ollut kiinnostunut ruoanvalmistuksesta pienestä tytöstä lähtien. Kokkaaminen, ruoka ja reseptien tutkiminen on ollut vahvasti osa identiteettiäni koko elämäni ajan. Lapsuudenkotini on maatilamatkailutila Petäjävedellä ja vahvat juuret kotiseutuuni ovat opettaneet arvostamaan puhdasta ruokaa ja alkutuotantoa.

Oli luonnollista että uravalintani suuntautui ruoanvalmistusalalle ja opiskelinkin nuoruudessa ravitsemusteknikoksi. Pääsin työskentelemään mm. eri suurlähetystöissä Suomessa ja ulkomailla ja tutustumaan eri maiden ruokakulttuureihin 11 vuoden ajan kun asuimme mieheni kanssa mm. Tsekissä, Amerikassa, Brasiliassa ja Kiinassa. Nuo ulkomailla eletyt vuodet antoivat myös alkusysäyksen henkimaailmaan tutustumiseen ja ymmärsin olleeni hyvin herkkäaistinen jo lapsesta asti.

Kun palasimme Suomeen vuonna 2010 kahden nuoren poikamme kanssa, päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni Satumaa Organicsin. Pyöritin pienimuotoista luomukori-palvelua, leivoin asiakkaille luomuleivonnaisia ja alakertamme oli vallannut oma pieni luomukauppa.

Luomukaupasta alakerta muuntui kurssitilaksi jossa järjestin vuosien ajan raakaravinnon kursseja.

Aika on jalostanut yritystäni ja monenlaista työtä olen saanut tehdä elämäni aikana. Olen ollut ravintoloitsija, pyöritän omaa cateringia, olen järjestänyt paljon juhlia asiakkailleni ja siinä sivussa kouluttautunut koko ajan lisää!

Vuoden 2023 alussa avautui myös ikioma pieni hoitolani alakertaamme joka oli palvellut niin montaa tarkoitusta vuosien ajan! Nyt enkelit antoivat merkin että oli aika astua enkelten ruoan ja enkelihoitojen maailmaan ja kehittää työtäni heidän parissaan.

Kaikki käymäni kurssit ja koulutukset viimeisen 10 vuoden ajan ovat olleet askeleita kohti tämänhetkistä rakasta työtäni.

  • Institute of Integrative nutrition ( Health coach )
  • LCF Life Coach
  • Reiki 1 ja 2
  • Regressio-ohjaaja
  • Enkeli- energiahoitaja

Mottoni on että elämä on jatkuvaa vierivää kiveä, en voisi kuvitellakaan että pysähtyisin vain yhden totuuden tai yhden työn ääreen. Näistä poluista joita olen käynyt läpi, on muodostunut kokonaisuus jonka avulla ammennan tieto-taitoani ja rakkautta universumin avulla monipuolisesti asiakkailleni.