Valmistan käsityönä uniikkeja, kukin ja yrtein koristeltuja suitsukekimppuja. Suitsukekimppu on ihana lahjaidea ja kodin energioita puhdistava hyötytuote, kuin myös sisustuselementti. Erilaisia suitsukkeita on käytetty kautta aikojen, ehkä tutuimmat ovat Aasian matkalta kotiin napatut suitsuketikut joista löytyykin monenlaisia eri tuoksuvaihtoehtoja.

Valmistamani suitsukekimput ovat 100% luonnontuotteita. Ne sisältävät erilaisia kukkia, yrttejä ja kasveja, lisäksi niissä on aina pyhää Palo Santo- puuta joka vahvistaa suitsukkeen ominaisuuksia. Jokainen suitsukekimppu on oma, uniikki yksilönsä ja lisään usein kimppuihin myös hyvää energiaa tuovan kristallin.

Suitsukekimpuissani käytän mm.

Palo Santo- puu

  • Palo Santo tarkoittaa espanjaksi "pyhää puuta" ja se kasvaa pääasiassa Etelä- Amerikassa. Palo Santo kuuluu sitruspuulajeihin ja sen tuoksussa voi tuntea häivähdyksen sitruunaa. Sen tuoksu on maanläheinen ja samaan aikaan lempeän voimakas. Sen tuoksu voi helpottaa päänsärkyä ja huonovointisuutta, mutta ennenkaikkea Palo Santo on tunnettu sen energioita puhdistavista vaikutuksistaan ja sen polttaminen vapauttaa negatiivisuutta ja vetää puoleensa hyvää onnea.

Valkosalvia

  • eli White Sage. Valkosalvian parantavat ominaisuudet ovat hyvin samankaltaiset kuin Palo Santo- puulla. Salvian polttamisella on ehkä vielä pidemmät perinteet ihmisten, energioiden ja asuntojen puhdistamisessa. Muista aina myös avata ikkuna kun poltat salviaa jotta energiat puhdistuvat perusteellisesti eivätkä jää pyörimään asuntoon.

Laventeli

  • Laventelin ihana tuoksu rauhoittaa ja se tunnetaankin mm. eteerisenä öljynä jota siveltynä jalkapohjiin tuo makoisat yöunet. Laventelilla on myös muutosvoimainen vaikutus, se auttaa hankalissa elämäntilanteissa ja auttaa avautumaan uudelle. Laventelin väri on voimakkaan lilan sininen ja kun tunnet laventelin kutsun, tiedät että jotain positiivista on tulossa elämääsi.

Ruusu

  • Käytän ruusua runsaasti suitsukkeissani, sillä ruusun sanoma on rakkaudellinen ja sydänchakraa avaava. Kukapa ei voisi vastustaa ruusun upeaa tuoksua ja kaunista ulkomuotoa! Ruusu on lempeä ja hoitava, lisäät sen avulla rakkautta itseäsi kohtaan.

Rosmariini

  • Rosmariini sopii upeasti suitsukkeisiin. Sillä on vaikuttavia ominaisuuksia sisäisesti käytettynä, onhan rosmariini vahva antioksidantti. Suitsukkeessa rosmariini hoitaa hengitysteitä ja rauhoittaa mieltä. Se tukee elimistön immuunipuolustusta.

Voit tilata täältä oman voimallisen ja uniikin suitsukekimpun

Polta suitsuketta maltillisesti ja turvallisesti

Kun poltat suitsuketta, muista että teet sen turvallisesti!

Polta suitsuketta mielellään palamattoman alustan päällä ja polta pieni erä kerrallaan. Kuivakukat suitsukkeissa saattavat leimahtaa hyvin nopeasti.

Puhalla suitsuke sammuksiin ja saat kytevän pinnan. Anna siitä muodostuvan savun levitä huoneeseen ja voit käydä läpi kaikki huoneen/ huoneiston nurkat.

Avaa ikkuna ja anna raittiin ilman virrata sisään.

Yhdestä kimpusta saat lukuisia kertoja puhdistavaa ja uudistavaa savua. Voit polttaa aina pienen ripauksen kerrallaan.

 

Erilaisia suitsukkeita on poltettu läpi aikojen erityisesti alkuperäiskansojen keskuudessa. Savu on symboloinut puhdistamista ja suitsukkeista syntyvä tuoksu savun kera on uskottu karkottavan pahoja henkiä.

Erityisesti valkosalviaa ja erilaisia puulaatuja on käytetty suitsukkeena ja niitä on poltettu rituaaleissa.

Smudging eli " tahraus ", eli rituaali jossa poltetaan valkosalviaa tai muita pyhiä yrttejä tai hartsia on seremonia jota jotkut amerikan alkuperäiskansat harjoittavat. Savua voidaan käyttää hengelliseen puhdistukseen tai siunaukseen.

Tänä päivänä suitsukkeita käytetään henkisissä piireissä energioiden puhdistamiseen niin ihmisistä, asioista kuin tiloistakin. Kotona voi polttaa suitsuketta niin että kulkee huoneesta huoneeseen ja antaa savun puhdistaa kaikki kodin nurkat.

Myös ennen meditaatiota tai joogaa voidaan polttaa suitsuketta. Enkelikortit ennen käyttöönottoa voi puhdistaa savulla, samoin kristallit ja kivet.

Kauniit kukkakoristeiset suitsukekimput symboloivat myös harmoniaa ja niitä voidaan käyttää myös sisustuselementtinä.

Unelmien polku enkelten opastuksella- kurssilta löydät videon jossa opastetaan oman suitsukekimppujen valmistukseen.