Tavoitteena unelmakahvila: Matka luovuudesta herkkujen maailmaan

Unelmoin kahvilasta, joka täyttää paitsi vatsat myös sielut. Tervetuloa mukaan matkalleni kohti unelmani toteutumista.

Niinhän se on, että jos jotain elämäänsä toivoo, se kannattaa sanoa ääneen!

Vaikka vielä vuosi sitten olin kädet täynnä lounasravintolani kanssa, mikään paine tai uupumus ei ole saanut silti minua unohtamaan haavettani pienestä oman näköisestä kahvilastani. Vaikka tarvitsenkin paljon omaa rauhaa ja vetäytymistä omiin oloihini, silti vastapainona rakastan keittiömaailman vilskettä ja vilinää.

Kuvittele itsesi astumassa sisään tunnelmalliseen, vaaleasävyiseen kahvilaan, jossa tuoksuu vastaleivotut leivonnaiset ja ilmassa väreilee rauhallinen hemmotteluhetki kahvikupposen ääressä.

Tämä on se maailma, johon haluan joskus sinut ja muut asiakkaani viedä. Unelmani on perustaa kahvila, joka tarjoaa enemmän kuin vain herkullisia tarjottavia - se tarjoaa hengähdyshetken arjen kiireestä ja inspiroivan ympäristön nauttia elämän makeista hetkistä. Nimikin minulla on jo valmiina, tai oikeastaan kaksi eri vaihtoehtoa....aika näyttää!

Kahvila tarjoaisi myös kokoontumispaikan ihmisten kohtaamiseksi. Erilaiset tapahtumat, työpajat ja kurssit olisivat tervetullut lisä. Toki pientä kahvilaa ei kannata venyttää liian isoihin aktiviteetteihin jotta ihmisillä olisi tarpeeksi tilaa istua ja nauttia tapahtumien annista.

Vaikka en vielä tiedä, mihin päin Suomea kahvilani sijoittuisi, tiedän varmasti sen, että haluan kahvilani olevan paikka, joka yllättää ja ihastuttaa. Tiedän myös, että kahvilaan haluan kanavoida rakkauteni ruokaan, käsillä tekemiseen ja fantastisiin makuihin. Haluan tarjota paikan, jossa jokainen voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja löytää nautinnon hetkistä.

 

Inspiraatiota erilaisiin tulevaisuuden kahvilaani ja leivonnaisiin haen Pinterestistä, TikTokista ja Instasta.

Jokainen ruokaan liittyvä video ja kuva herättää mielessäni uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Viime aikoina olen uppoutunut Vegan Bakes -sivuihin Instagramissa ja innostuin jopa tilaamaan Holly Jaden "The Little Bit of Vegan Bakes" e-kirjan Amazonista. ( Kuvat yllä ) Tämä kirja on täynnä houkuttelevaa reseptiikkaa vegaanisiin herkkuleivonnaisiin, eikä ole kallis. Suosittelen!

Kahvilassani tarjottaisiin tietenkin myös omia luomuksiani erilaiset ruokavaliot huomioon ottaen. Kannattaa kurkata Enkelten kakut ja herkut e-kirjani, josta löytyy unelman ihania reseptejä joka makuun!

Tiedän, että matka kohti unelmaani ei ole helppo eikä lyhyt, mutta olen valmis ottamaan jokaisen askeleen kohti sitä. Toivon, että voit olla mukana tukemassa ja jakamassa tätä unelmaa kanssani!

 

#dreamscometrue #veganbakes #coffeeshop #bakery

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *